Główna » Fora » Inne tematy » restauracje z kącikiem dziecięcym

Otagowano: 

Oglądasz 2 wpisy - 1 z 2 (wszystkich: 2)
  • Autor
    Wpisy

jklw
    Uczestnik

Drodzy śląscy rodzice, jakie znacie i polecacie miejsca, w których można znaleźć tzw. kącik dla dzieci, dziecięce menu, a może nawet oddać latorośl w ręce animatorów? Smaczne jedzenie i przytulny wystrój będą dodatkowym atutem 😉

Ze swojej strony polecam:
    – Bistro Moodro – mały domek zapewnia schronienie dzieciakom od ok . roczku do 5 rz, , a ich rodzicom czas na spokojną rozmowę przy wybornie słodkich ciastach i wytrwanych hummusach.

– Woda Beach Bar zlokalizowany na Dolinie Trzech Stawów – w niedzielę od 12stej do 18stej starszymi maluchami zajmują się Panie animatorki. To tam mój starszy syn pokochał budowanie wieży z Jengi 🙂

– Aioli na katowickim rynku oferuje dzieciakom skrzynię z zabawkami, kredki i kolorowanki. Niestety skrzynia jest zlokalizowana na piętrze, na którym z kolei niechętnie serwowane są sławne „aiolianskie” śniadania, za to pomaga przetrwać oczekiwanie na posiłek w późniejszych porach.

Jakie miejsca odpowiednie dla dzieciaków polecacie?

Kasia eMeM
    Uczestnik

Właśnie o tym samym chciałam pisać:) sama nigdy nie wiem gdzie sie udać z dziećmi żeby mnie od razu z niego nie wyrzucili wiadomo moi trochę hałasu robią:) ja osobiście z bawialni polecam NIbylandie najwieksza i najlepsza:)

Oglądasz 2 wpisy - 1 z 2 (wszystkich: 2)

Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.

Strona korzysta z plików cookies
Odwiedzając stronę, wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu ułatwienia korzystania z serwisu. Więcej w polityce prywatności.