Główna » Fora » Dzieci 1-3lat » Prezent dla rocznego dziecka

Otagowano: 

Oglądasz 5 wpisów - 1 z 5 (wszystkich: 5)
  • Autor
    Wpisy

Sebastian
    Opiekun forum

Szukam jakiegoś porządnego prezentu dla siostrzenicy, która właśnie obchodzi swoje pierwsze urodziny. Kiedy wiem, że zdalnie sterowany samochód nie wchodzi w grę, to znalezienie prezentu dla malucha jest dla mnie drogą przez mękę… Ktoś pomoże? Chodzik i krzesełko do karmienia już ma. Gdyby to było coś nietypowego, to tylko na plus 🙂

asiaolejarczyk
    Uczestnik

Maszyna do baniek mydlanych na baterie + zapas płynu i baterii. Prezent w miarę niedrogi, a produkuje radość. 🙂

Monika
    Uczestnik

Hej?Jetem właśnie po pierwszych urodzinkach synusia mojego kochanego i oczywiście dostał góóóóreeee prezentow ??oczywiscie zabawki dostosowane do jego wieku.
    1.autko na akumulator
    2.auto do oddychania się nóżkami
    3.bramkę z piłką interaktywną
    4.mate edukacyjna piankowa z literkami
    5.pieniazki
    6.ubranka
    7.kostkę edukacyjna(rewelacyjna!!!!-znajdziesz na allegro)
    8.kolejke elektryczna (póki co schowany w szafce bo są małe elementy w zabawce)
    9.klocki plastikowe i drewniane
    10.balony na patyku co robiło furorę ????

M&M mama
    Opiekun forum

A może jakiś namiot/zamek księżniczki albo indiańskie tipi. Do głowy przychodzą mi też klocki (taka mega paka), sortery, układanki i książeczki 🙂

Sebastian
    Opiekun forum

Dzięki za pomysły! Prezent już mam – taki mini fotel dla dzieci w Ikei. Wiem, że młoda jeszcze za mała, ale póki co posłuży jako ozdoba, a będzie pasował do pokoju. Misie będą miały wygodę 😉
    Szkoda, że na tipi nie wpadłem sam, bo to by było fajniejsze, ale przy kolejnej okazji nie będę już musiał wymyślać 😀 Dzięki!

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
Oglądasz 5 wpisów - 1 z 5 (wszystkich: 5)

Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.

Strona korzysta z plików cookies
Odwiedzając stronę, wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu ułatwienia korzystania z serwisu. Więcej w polityce prywatności.