Główna » Fora » Forum powitalne » Przywitajmy się!

Oglądasz 6 wpisów - 1 z 6 (wszystkich: 6)
  • Autor
    Wpisy

M&M mama
    Opiekun forum

Witam serdecznie wszystkich użytkowników portalu.
    Niezmiernie mnie cieszy, że codziennie ktoś do nas dołącza 🙂
    To miejsce w którym możemy się przywitać i poznać. Dajcie znać, że tu jesteście!

tomek
    Uczestnik

Witam szanowną małżonkę, melduję się!

M&M mama
    Opiekun forum

Nigdy nie wyglądałeś lepiej niż w tym wąsie i kapeluszu 🙂
    Wsparcie rodziny najważniejsze, dziękuje za przywitanie <3

BenTata
    Uczestnik

Witam wszystkich.
    Jestem ojcem prawie czteroletniej lobuziary. Chetnie znajde tu pomoc jak czasem ja okielznac 😉

M&M mama
    Opiekun forum

Cześć BenTata 🙂 Dobrze, że jesteś! W kwestii łobuziarstwa doskonale Cię rozumiem 😉 U nas to samo.
    Jeśli masz ochotę, to zapraszam do rozpoczęcia nowego wątku na forum lub pomocy innym rodzicom, w odpowiedzi na ich pytania 🙂

Kasia eMeM
    Uczestnik

Witam! Jestem mamą trójki dzieci, w tym 15 miesięcznych bliźniąt Tymka I Jasia i strszej 4 letniej córy która jest skarbem największym i najbardziej cierpliwym skoro jeszcze ma siłę się z młodymi bawić:) bardzo się cieszę , że taka strona powstała odpowiada ona na wszystkie moje wątpliwości potrzeby których przy takiej dzieciarni jest bardzo duzo:) potrzeba numer jeden gdzie sie udać żeby można było chwilę posiedzieć bez ryzyka że coś rozwalą lub skąd spadną:) pozdrawiam!

Oglądasz 6 wpisów - 1 z 6 (wszystkich: 6)

Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.

Strona korzysta z plików cookies
Odwiedzając stronę, wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu ułatwienia korzystania z serwisu. Więcej w polityce prywatności.